FOREDRAG

Virksomhedsbesøg Exiqon

Exiqon er en bioteknologisk virksomhed der udvikler, producerer og leverer produkter til optimering af behandlingsvalget for kræftpatienter.

Det menneskelige genom blev sekvensbestemt i begyndelsen af dette årtusinde, hvilket har givet os fuld indsigt i den menneskelige arvemasse. Det er netop denne indsigt, som Exiqons forretning tager udgangspunkt i.

Baseret på en enestående opfindelse gjort på Københavns Universitet i 1996 begyndte Exiqon i 2009 at markedsføre en revolutionerende test til bestemmelse af, hvorvidt kræftpatienten vil få tilbagefald, hvilket ikke er muligt i dag. Sådanne test vil få stor betydning for, hvordan kræftpatienter vil blive behandlet i fremtiden.
Den første test vil hjælpe patienter og læger med at optimere behandlingen, så den passer til den enkelte tyktarmskræftpatient og flere tests er under udvikling for andre kræftformer.

Exiqon beskæftiger godt 200 højt specialiserede medarbejdere hvoraf ca. 60% er ansat i USA. Exiqon er i sagens natur fuldt afhængig af, at kunne rekruttere højtuddannede medarbejdere der kan fungere i et innovativt multinationalt og multidisciplinært miljø.

Tilmelding er nødvendig og kan ske til:

snu@naturvidenskab.net eller
Bente Egaa, tlf.: 3587 8804

senest den 19. april

Virksomhedsbesøg er kun for medlemmer af SNU.
Er du ikke medlem endnu så skynd dig at kontakte snu@naturvidenskab.net eller ring til Bente Egaa på tlf.: 3587 8804

Infoboks:

Virksomhedsbesøg Exiqon

Dato: 3. May 2010
Tidspunkt: 16:00:00

Foredragsholder:
Institution:
Mailadresse:

Foredraget afholdes: Exiqon A/S

Bemærkninger: